951 69 248

post@kjose4h.no

Vi kan se frem til neste år

Nok en gang har vi vært på en flott tur til Gautefall, og stadig blir dagene nå i etterkant brukt til å mimre tilbake på helgen som var.

At det er en knall gjeng å dra på tur med, råder det ingen tvil over. Som klubbrådgivere, ser vi frem til å ta dere med til fjells hver eneste gang. Om vær og vind spiller med eller mot oss, virker det ikke som er noen hemsko på noen av dere – og heller ikke humøret.
I år kom vi til en nypreparert bakke på lørdagen, med litt nysnø på toppen. I mine øyne var dette «påskeføre +», og mye latet til at flere delte denne meningen. Dessverre måtte solen vike for litt tåke etterhvert, men dette hindret ikke medlemmene i å utnytte timene i bakken fullt ut.

Til tross for kun 17 deltakere, er det allikevel en fantastisk stemning på leilighetene. Dette slår aldri feil. Husker selv tilbake da vi var kun 14 stykker som dro avgårde. Stemningen var like god da, som når vi var nesten 50 stykker – om ikke bedre!

For medlemmenes del er bussturen en viktig del av selve turen. Nytt for oss i år var at vi hadde minibuss til heia, men det virket ikke som om dette plaget reisefølget.

Når det gjelder neste år, er nok oddsen tilstede for at det blir Gautefall igjen. Etter et lite søk på ta.no, kom jeg over en artikkel som fikk meg til å mimre enda lenger tilbake.. Den gangen da hotellet var vår destinasjon, og meg med fler sprang viltre rundt i hotellgangene. Frem og tilbake mellom gymsal, badebasseng og hotellrom. Skulle antall deltakere være bortimot det samme som i år og hotellet være åpnet, håper jeg virkelig vi får muligheten til å ta turen dit igjen. Se lenke til artikkelen i bunnen. Da det i år blir investert i ny stolheis der oppe, kan nok dette føre til en bedre opplevelse også.

Bilder fra årets tur blir fortløpende lagt ut på vår galleriside. Lenke i bunnen. Dersom du har bilder fra turen, er det topp om du får sendt dette til bilde@kjose4h.no.

Med dette vil jeg, på vegne av alle klubbrådgiverne, få takke for en kjempemessig tur – nok en gang! – Ivar-André

 

Se artikkel på ta.no (les nederst)

Se bilder fra årets tur

Hva er 4H?

Sosialt, aktivt, morsomt
– du bestemmer!

4H er en landsomfattende, ideell barne- og ungdomsorganisasjon som er livssynsnøytral og partipolitisk uavhengig.

Les mer her >

Grasrotandelen Kjose 4H

Født i 2014?

Vi tar nå i mot kløvermedlemmer!

Klikk her for info