951 69 248

post@kjose4h.no

Gautefall 2014

Fredag 7. februar klokken 17:00 satt 16 spente medlemmer og 3 ledere klare i minibuss og biler som skulle kjøre oss til Gautefall. Turen opp gikk kjempefint, og tradisjonen tro ble det et lite stopp i Drangedal. Da alle hadde fått kjøp det de skulle ha kjørte vi videre, og da klokken var blitt 19:45 ankom vi leilighetene vi skulle bo i. Medlemmene fikk vite i hvilken leilighet de skulle bo, og alle fant seg raskt til rette. Resten av fredagskvelden gikk med til å klargjøre alt av utstyr og klær til morgendagen. Da klokken var 00:00 stod sengen for tur, og alle gjorde seg klare for natta.

Lørdag 8. februar blei medlemmene vekket klokken 08:00, og frokosten stod klar på bordet rundt klokken 08:30. Nystekt brød og et bredt utvalg av pålegg skulle sørge for at alle var mette frem til lunsj. I 9-tiden begynte alle å klargjøre seg for bakken, og da alle var ferdig med dette begynte vi å gå mot bakken. Her fikk vi utdelt heiskort, og det var bare å sette i gang med å kjøre. Klokken 12:00 møttes alle sammen på Rytterspranget for å spise lunsj, som ble litt forsinket. Til slutt kom pizzaen alle hadde ventet på, og den ble raskt spist opp. Etter hvert som man ble forsynt kunne man fortsette å kjøre. Etter hvert var det også muligheter for å gå tilbake til leiligheten sin. Utover kvelden gikk tiden til å slappe av og spille kort. I 18:00-tiden ble det servert taco, og litt senere var det quiz som stod på planen. Her var medlemmene og lederne delt opp i lag, og de som til slutt vant var lederlaget som bestod av Ivar-Andrè, Hans-Georg og Alexander. Mellom klokken 01:00 og 01:30 var de fleste i seng, alle slitne etter en morsom dag.

Søndag 9. februar var det vekking klokken 09:00, og frokosten stod klar på bordet litt senere. Da frokosten var spist opp, var det pakking som stod for tur. I mellom all pakkingen ble det selvfølgelig tid til litt mer kortspillingen og avslapning, før leilighetene skulle pakkes og vi skulle vende turen hjemover. I 12:30 var alt bagasje og ski plassert i bilene, og vi begynte på turen hjem til Kjose. Underveis blei det et lite stopp på Stokkebakken, før vi i 15:00-tiden ankom parkeringen i Kjose. Her stod det mange spente foreldre og ventet, og så fort minibussen stoppet, ble bagasje og ski/snowboard hentet. Da gjenstod det bare å få delt ut prosjektheftene, å takke for nok en vellykket tur til Gautefall.