951 69 248

post@kjose4h.no

Ø’gårn 9-11/8-19

Fredag 9. august møtte 12 spente medlemmer og 3 ledere opp i Sandvika. Når båtene var pakket og klare gikk turen over til Ø’gårn. Teltene ble raskt satt i gang med, og satt opp, og de som ville kunne ta seg et bad. Resten av kvelden gikk til bål, kortspill og masse kos.

Lørdag morgen våknet vi til regnvær og før frokost måtte det store teltet bli satt opp for å få litt ly for regnet. Etter frokost var det tid for ramboløype, som gikk for det meste i vannet. Etter lunsj var det også god tid til å spille volleyball og bade mellom bygene. Kvelden ble brukt til grilling, kortspill og gøy.

Søndag våknet vi også til regn, men dette lettet fort. Etter frokost var det litt tid til bading før teltene ble pakket sammen. Før vi fortsatte med ryddingen var det god tid til enda mer volleyball. Før vi ble hentet av Bjørnar ryddet vi plassen og hytta. Før vi dro gikk vi rundt hele plassen og plukka søppel og samles for å oppsummere turen. Deretter tok vi 4H-løftet og gnisten og pakket alt i båtene, før turen gikk til Sandvika. Hjem kom noen slitne, men fornøyde medlemmer og det samme gjelder lederne.

Takk for en fin tur!