951 69 248

post@kjose4h.no

Gautefall 9-11/02-2018

Fredag 9. februar vendte 14 medlemmer, 3 ledere og ekstrasjåfør Øyvind snuten mot Gautefall, siden vi kjørte biler i år også gikk turen opp ganske fort. Når vi omsider kom oss opp, etter et lite stopp i Drangedal var det bare å finne rommene og rigge seg til. Det ble laget mat, og på menyen sto det pølser og potetstappe (som for enkelte var veldig vanskelig å lage). Resten av kvelden fikk medlemmene herje rundt og kose seg i gymsalen og på rommene.

På lørdagen ble alle vekket i åttetiden, og det var bare å hive i seg noen brødskiver før tiden var inne for å gjøre seg klar til dagen i slalombakken. Rundt halv ti var alle klare, og vendte etterhvert snuten mot bakken. Alle fikk heiskort og før vi visste ordet av det hadde de kjørt flere turer. Når det etterhvert var lunsjtid ble det servert baguetter og Kuli i kafeteriaen nederst i bakken. Når medlemmene etterhvert ble forsynt var det igjen å kle på seg å kjøre så mye de orka.

Utover ettermiddagen kom alle seg en etter en tilbake på hotellet, hvor en god dusj venta. På kvelden ble det servert pizzabuffet og brus i hotellets restaurant. Etterhvert var det tid for litt fellesaktiviteter som besto av en quiz og litt lek i gymsalen. Resten av kvelden fikk alle suse med det de ville, noen kosa seg i gymsalen og i leilighetene, mens andre la kabal i timesvis.

Søndag fikk alle sove litt lenger, før det igjen ble servert frokost og ryddingen sto for tur. Vi slapp vasking, og vendte snuten hjemover i elleve- halv tolv tiden. Etter et lite stopp på Stokkebakken, var vi tilbake på kirkeparkeringa i Kjose. Vi kunne i år igjen takke for en flott og vellykka Gautefall-tur