951 69 248

post@kjose4h.no

Fredag 4. august møtte 17 medlemmer og 6 ledere opp i Sandvika, klare for en helg på Ø’gårn. Medlemmene ble fraktet ut i båter, og etter en halvtimes tid var alle på land og bagasjen ble båret i land og ned til teltplassen. deretter var tiden inne for å sette opp teltene og lavvoen. Når alle hadde satt opp teltene og fått rigget seg var det tid til en liten dukkert, før grillen ble tent og det var klart for grilling. Kvelden ble brukt til kortspill, snakk og kos.

 

Lørdag morgen ble vi vekket til bra vær, og frokosten ble spist. Når alle hadde spist litt, var det etterhvert tid for et par leker både til vanns og til lands. Når alle var fornøyde med lekingen var det klart for å spise en god lunsj. Etter lunsj var det tid for en aktivitet, som gikk inne i skogen og i vannet. Medlemmene ble delt inn i lag og begynte turen inn i skogen. Noen trolig nok litt ivrigere etter seieren enn andre, men alle startet med et smil om munnen. Etter en runde inne i skogen la vi ut på svøm med en planke, inn i Ø’gårdsbukta og opp på land igjen ved hytta. Deretter skulle vi fylle en bøtte med vann med glass og finne en nøkkel. Deretter skulle vi sage ut KJOSE 4H av planken.  

 

Utover kvelden ble det tid for grilling, kortspill, kos rundt bålet, snakk og bading. Det kom også et par regndråper, men det gjorde ingenting.

 

På søndagen fikk vi sove litt lenger. Etter en god frokost ble denne dagen for det meste brukt til pakking, rydding, plukking av søppel på hele området, og nedrigging av leieren. Det ble også tid for et bad før vi pakket båtene, og det hele ble avsluttet med 4H-løftet og gnisten før vi satte snuten mot Sandvika. Hjem kom noen slitne men fornøyde medlemmer og ledere.

 

Takk for turen!