951 69 248

post@kjose4h.no

Gautefall 2017

Fredag 10. mars reiste 20 medlemmer + sju ledere med snuta vendt mot Gautefall. Nytt av året var at buss var blitt bytta ut med biler, så turen opp gikk litt fortere enn den pleier. Også nytt av året var at vi skulle bo på hotellet, i leiligheter der også, og dermed blei det litt kortere vei til både skibakken og for å besøke hverandre. Og ikke minst kunne medlemmene løpe og herje så mye de ville i gymsalen.

Etter et lit stopp i Drangedal ankom vi hotellet i halv åtte-åttetida, og da blei medlemmene og lederne fordelt i leiligheter og satte i gang med å pakke ut. På middagsmenyen stod pølser og potetstappe, og til tross for litt mangel på salt fikk alle spist noe til slutt. Resten av kvelden gikk med til forskjellige ablegøyer fra deltakerne, og litt tv-titting før de aller fleste kom seg i seng.

Lørdag blei de vekt klokka åtte, og da var det bare å spise noen brødskiver før det var å fikse seg til dagen i bakken. Halv ti stod alle klare til å rusle bort til skisenteret, hvor alle fikk heiskort og før vi visste ord av det hadde kjørt både opp og ned flere ganger. Da klokka nærma seg lunsjtid blei det servert baguetter og juice i kafeterian på skisenteret, og etter det var det bare å fortsette å kjøre så mye man orka.

Utover ettermiddagen begynte medlemmene å trekke tilbake i leilighetene, hvor en deilig dusj stod og venta. På kvelden blei det servert pizzabuffet og brus nede i hotellets restaurant, og utenom det var det noen felles aktiviteter i gymsalen og mye fritid.

Søndag fikk alle sove litt lenger, før det enda en gang blei servert frokost og det egentlig bare var å pakke seg ut av romma. Vi slapp unna vasking, og dro fra Gautefall i halv tolv-tida. Etter et lite stopp på Stokkebakken hvor mange blei frista av både hamburgere og pølser, var vi tilbake i Kjose på et blunk, og vi kunne nok en gang takke for en flott og vellykka Gautefall-tur.