951 69 248

post@kjose4h.no

Loppemarked 2016

Fredag 15. april hadde vi samlet inn lopper i flere uker, og dagen hvor alle disse skulle plasseres på så og si hele Eikvang, var kommet. Fra tidlig ettermiddag og utover stilte foreldre, alumner og de eldste medlemmene opp for å rigge i stand. Det ble båret og båret og plassert der det var ledig plass, og i kveldinga ble vi endelig ferdig.

Lørdag morgen møtte alle medlemmer, foreldre og alumner som var satt opp på vakt opp, og klokka 10 åpnet vi dørene. Det stod folk og ventet på utsida, og de løp opp trappene for å sikre seg de fineste tingene. I løpet av de første timene hadde en del ting blitt solgt, men vi hadde masse igjen, så vi håpet selvfølgelig på flere besøkende. Heldigvis kom det både kjente og ukjente for å handle, og da vi stengte dørene klokka 16, kunne vi si oss fornøyde med dagens innsats.

Søndag åpnet vi også dørene klokka 10, men den dagen var det ikke like lang kø på utsida. Allikevel fikk vi solgt en god del, og da posesalget startet, var det mange ivrige handlere. Denne dagen stengte vi klokka 15, og da gjenstod det «bare» å pakke alle brukbare lopper pent ned i esker, så et annet loppemarked kunne komme å hente det vi hadde til overs.

Takk til alle som har stilt opp i løpet av helga, og ikke minst til alle som handlet av oss =D