951 69 248

post@kjose4h.no

Ø’gårn 2014

Fredag 8. august møtte mange spente 4Here opp i Sandvika klokka 17:00 for å bli med på årets Ø’gårn-tur. Nytt av året var to ting; vi hadde invitert alle Larviks klubber med på turen, og vi hadde også leid kanoer som transport i stedet for å sitte på med sjekte. Det var bare en som kom fra en annen klubb og en som bare var på besøk, men vi hadde det kjempekoselig på tur uansett. Da alle hadde kommet seg i land etter kanoturen var det bare å sette i gang med å slå opp alt av telt og lavvoer. Grillen ble også fyrt opp, og så fort den var varm var det mange sultne barn og ungdommer som var klare for mat. Resten av kvelden gikk med til volleyball- og kortspilling, bading og avslapping.

Lørdag morgen ble vi vekket klokka 08:00, og alle var klare for en dag fylt opp med aktiviteter både på land og i vann. Etter frokosten ble vi delt opp i lag til den såkalte ”Rambo-løypa” som vi lager leir-gruppa hadde laget. Den bestod av mye gjørme, vann og skog, men da alle endelig kom i mål syntes nok de fleste den var ganske morsomt. Resten av lørdagen gikk også med til tautrekkingskonkurranser, volleyballkonkurranser og ikke minst finaler. Utover kvelden var det muligheter for grilling, bading og selvfølgelig; kortspill. Da klokken nærmet seg 01:00 var de fleste på plass i lavvoer og telt, selv om mye av alles ting og tang var blitt vått gjennom ettermiddagen og kveldens regnskurer.

Søndag ble alle vekket klokka 09:00, og etter en noe lang natt var alle klare for leirens siste dag. Etter frokost var det igjen muligheter for bading, men det var også volleyball som stod på programmet. De som hadde lyst kunne også være med på en padlekonkurranse. Da lunsjen var spist opp, begynte så smått pakking av alt inne i telt og lavvoer, men først og fremst var det tid for premieutdeling og avslutning. Da alle premier var delt ut skulle resten av leiren ryddes ned, og da dette var gjort skulle all bagasje bæres ned i båtene. Turen ble avsluttet med 4H-løftet og gnisten før det var tid for å padle tilbake i kanoer til Sandvika hvor medlemmene ble hentet.