951 69 248

post@kjose4h.no

Ø’gårn 2013

Fredag 9 august var det nok en gang tid for den årlige ture til ø’gårn. Klokka 16:45 møtte 19 spente 4here opp i Sandvika. Når all bagasjen var pakket over i båter, ble medlemmene kjørt ut til ø’gårn. Alle var raskt oppe med teltene sine, og det tok ikke lang tid før de fleste hadde prøvd badevannet. Litt utpå kvelden var det tid for å grille, spille kort og etter hvert kose seg foran bålet.

Lørdagen startet ganske rolig med frokost og et lite bål. Utpå dagen hadde vi noen aktiviteter og en natursti. Noen av disse aktivitetene var duck duck hug, sherrifen og volleyball. Lederne hadde også leget et opplegg der vi blant annet måtte svare på noen spørsmål, svømme, ro og løse oppgaver. Dette syntes de syntes de aller fleste var kjempe gøy. Vinnerne av dette ble Hedda, Jakop og Sunniva. Etter dette ble det spilt enda mer kort og etter hvert var grillene klare og da var det mange som var sultne. Resten av kvelden koste vi oss foran bålet og spilte kort.

Søndagen begynte med vekking og frokost før alle var i gang med nedpakking. Alle hjalp til så dette gikk fort. Når alle teltene var nede tok alle en runde der de plukket litt søppel hver, så det skulle være fint og ryddig når vi dro. All bagasjen ble pakket over i båter før vi satte kursen tilbake til Sandvika.