951 69 248

post@kjose4h.no

Takk for et flott år!

41 år har gått siden klubben startet sin drift her i bygda. Dette ble i tradisjon tro feiret med høstfest lørdag 3. november, i ekte Kjose 4H-stil. Alle dere medlemmer var helt utrolige både på, bak og foran scenen. Nok en gang gikk ting på skinner som om dette skulle vært et daglig gjøremål. Fantastisk!

Allerede fra første takt i «Et Kløver Firblad» var publikum med på tonen, og gjennom hele forestillingen kunne man tydelig se at dere koste dere på scenen. Noen glipper på teksten må man regne med, men igjen så er det ingen andre enn dere selv som vet hvordan det egentlig skulle vært. Om sant skal sies så kan fort noen glemte ord føre til ekstra latter i salen også, dersom dette blir påpekt av dere på scenen (Les: Olav i siste sketsj).

Når det gjelder utstillingene, er det også her helt utrolig å se hva dere får til. Dommerne «klager» over at det blir vanskeligere for hvert år å skille plassene fra hverandre, og jeg kan ikke si meg uenig i det. Dere fremstiller prosjektarbeidet deres gjennom en unik utstilling som uten unntak er et blikkfang for alle som passerer den med øyet.

Vestfold 4H’s representant, Irene Pande, sa de ordene som ofte blir sagt av disse representantene; «Jeg har vært her på høstfest før, og opplevelsen er like bra som den alltid har vært. Skulle ønske jeg kunne komme hit til neste år også». Også ordfører i Larvik Kommune, Rune Høiseth, tok turen til Kjose i går. Han var, som alle andre besøkende, meget fornøyd med det han ble servert fra scenen.
Dette er skryt som uavkortet er ment til dere som står på og rundt scenen, og som har arbeidet med prosjekt gjennom året som har gått; medlemmene i Kjose 4H.

En annen gjeng som virkelig fortjener sin posjon med skryt, er foreldrerådet vårt. De har sørget for å få alle brikkene på plass rundt arrangementet med innkjøp og tilstelning. En ekstra takk til det avtroppende paret; Ann Kristin og Per Ivar Gundersen. Disse har nå avtjent tre år i foreldrerådet og gir dermed stafettpinnen videre.

Roy Myrland fra Langsveien.no var på plass i går, og med det følger mediadekning. Det ligger i skrivende stund en flott artikkel ute på langsveien.no som inneholder både lyd og bilder. På nettsiden vår er det lagt ut bilder av utstillingene og kvelden i går. Har dere flere bilder vi kan legge ut, er det flott om disse sendes til ivarandre@kjose4h.no, så skal vi få lagt disse ut.

Til slutt vil jeg nok en gang få gratulere plakettmottakerne. Selv synes jeg det er litt rart å tenke på at de små “kråkene” som har fulgt oss med taktfaste slag opp igjennom, nå skal sette kursen fra det trygge reiret å fly videre. Vi håper naturligvis at dere vil fortsette som alumner i Kjose 4H. Vi trenger sånne som dere til å bistå i klubbdriften og ikke minst holde ungdommen sammensveiset i bygda.

Ellers fortjener dere virkelig å få puste ut litt nå, slik at dere er klar for et nytt 4H-år. Startskuddet for dette går tirsdag 13. nov med årsmøte på Eikvang. Her inviteres både gamle og nye medlemmer.

Takk for et flott år, flott høstfest, og til dere plakettmottakere; takk for de fantastiske årene!

 

På vegne av klubbrådgiverne,
Ivar-André F. Næss

 

HØSTFESTEN I MEDIA:
LangsVeien.no
Vestfold Blad

Hva er 4H?

Sosialt, aktivt, morsomt
– du bestemmer!

4H er en landsomfattende, ideell barne- og ungdomsorganisasjon som er livssynsnøytral og partipolitisk uavhengig.

Les mer her >

Grasrotandelen Kjose 4H

Født i 2014?

Vi tar nå i mot kløvermedlemmer!

Klikk her for info