951 69 248

post@kjose4h.no

Ø’gårn 2012

 

 

Ø’gårn 2012

10- 12 August var det tid for den årlige turen til Ø’gårn. Det var oppmøte i Sandvika klokka 16:30, med avreise klokka 17:00. Medlemmene ble kjørt over i båt av Jakop.  Alle var raske med å sette opp telter og lavvo. Litt utpå kvelden var det tid for grilling. Resten av kvelden spilte vi kort, bada og koste oss.

Lørdag ble vi vekket klokka 08:00 og spiste frokost. Litt utpå dagen skulle vi ha aktiviteter, og ble delt inn i fem lag. Først skulle Tor Olav ha sin klubbaktivitet. Han hadde laget en quiz. Etter dette var det volleyball som stod for tur. Vi hadde en liten pause for å spise litt mat, men etter dette fortsatte vi med volleyball. Når vi var ferdige med volleyball kunne de som ville bade, dette var det mange som ville. Litt senere hadde vi natursti, luftgevær skyting, puslespill og balansere på planke. Rundt klokka 19:00 var grillen klar. Resten av kvelden spilte vi kort og koste oss.

Søndag ble vi vekket klokka 09:15. vi spiste frokost, pakka ned telter og lavvo. Etter hvert plukka vi søppel, før vi dro ca. 12:30.

Vi hadde sol og fint vær hele helga, og alle var enige om at det var en superfin tur!