951 69 248

post@kjose4h.no

Gautefall 8-10/2-2019

Fredag 8. februar dro 15 medlemmer og 3 ledere + et par ekstrasjåfører mot Gautefall, turen opp tok litt lengre tid enn vanlig. Etter et par glatte veier, et kort stopp i Drangedal og en buss på tvers kom vi oss opp til leilighetene i halv ett tiden. Etter en kort middag var det tid for å legge seg.

På lørdagen ble alle vekket i halv 9-9 draget og det var tid for å klargjøre seg for en dag i slalombakken. Rundt halv 10 var alle klare og vendte snuten mot bakken. Når alle hadde fått heiskortene var alle plutselig borte og oppe i bakken. Enkelte valgte i år å gå på langrenn. Når det etter hvert var tid for lunsj kom alle til restauranten nederst i bakken. Når alle etter hvert var forsynte var det bare å hive seg rundt å kjøre mer.

Utover ettermiddagen kom alle seg igjen tilbake til leilighetene, og regnvåte klær ble hengt opp til tørk, og gode, varme dusjer venta. På kvelden gikk vi opp til hotellet og det ble servert pizzabuffet og brus i hotellets restaurant. Etter hvert var det tid for en felles quiz. Resten av kvelden gikk til kos, film, snakk og kortspill.

Søndag morgen fikk alle sove litt lenger, før frokosten ble servert og det var tid for å rydde oss ut av leilighetene. Vi vendte snutene hjemover når begge privatsjåførene hadde ankommet i elleve/halv tolv draget. Etter et lite stopp på Stokkebakken var vi tilbake på kirkeparkeringa i Kjose. Vi kunne i år igjen takke for en vellykka Gautefall-tur!