951 69 248

post@kjose4h.no

Ø’gårn 10-12/08-2018

Fredag 10. august møtte 16 spente medlemmer og 3 ledere opp i Sandvika. Medlemmene ble fraktet ut med båt, etter en halvtimes tid var alle i land og teltene var på vei opp. Når alt var klart ble det etter hvert tid for bading og grilling, resten av kvelden gikk til kortspill og kos.

Lørdag morgen ble alle vekket og det var overaskende bra vær. Etter frokost var det tid for en liten natursti over til andre siden av øya, der det ventet lefser fra Kjose Gårdsbakeri og koselig selskap av sauer. Når vi kom tilbake til Ø’gårn igjen var det tid for bading, banan etter båten og masse andre aktiviteter. Kvelden ble brukt til grilling, kortspill, yatzy og masse gøy.

Søndag våknet vi nok en gang til bra vær. Etter frokost var det tid til en bursdagssang for lederen Tor Olav. Resten av morgenen gikk til bading, banan etter båten og yatzy før det var tid for å pakke sammen leirplassen og rydde ut av hytta. Før vi dro gikk vi rundt hele plassen for å rydde søppel, og samles for å oppsummere turen. Deretter tok vi 4H-løftet og gnisten, og pakket i båtene, før turen gikk til Sandvika. Hjem kom noen slitne, men fornøyde medlemmer og ledere.

Takk for en fin tur!