951 69 248

post@kjose4h.no

Ø’gårn 2016

Fredag 5. august møtte 17 medlemmer og 5 ledere opp i Sandvika pakket og klare for en helg på Farris. Tradisjonen tro skulle vi på Ø’gårn, og medlemmene skulle padle i kanoer ut. I løpet av halvannen time hadde alle fått padlet seg inn til land, og bagasje ble båret i land og telt og lavvoer satt opp nede på teltplassen. Grillene ble fyrt opp og i løpet av kvelden ble det grilla, bada, spilt kort og spist marsmallows rundt bålpanna.

Lørdag morgen ble vi vekket opp til grått vær, og vi spiste frokost under søkkvåte partytelt og benker. På grunn av det dårlige været startet vi ikke med aktivitetene så tidlig som planlagt, men utpå dagen kom sola og medlemmene ble delt inn i lag. Først startet vi med en natursti som gikk gjennom skogen. Etterpå var det bare å få på seg joggeskoene og badetøyet, fordi i ramboløypa var det aktiviteter både til lands og til vanns. Kanopadling, Kims lek og gummibåtpadling var noen av grenene, og det var om å gjøre å samarbeide godt for å komme best ut av det.

Lunsj ble inntatt i 12-tida, og resten av dagen gikk med til å spille volleyball, bading, kortspill og avslapping. På kvelden var det igjen tid for grilling, og heldigvis holdt været seg bra resten av denne dagen.

På søndag fikk vi sove litt lenger, og våknet heldigvis ikke opp til øs-pøs regn. Frokost ble spist og bagasje pakket sammen før alle telta ble pakket sammen. Hele plassen ble ryddet for søppel, og turen ble avsluttet med 4H-løftet og gnisten. I 12-tida satte vi kursen tilbake mot Sandvika, og vi rakk akkurat å komme i land før regnet begynte igjen.

Takk for turen!