951 69 248

post@kjose4h.no

Gautefall 2016

Fredag 12. februar la 26 medlemmer og 4 ledere i vei fra Kjose og satte kursen mot Gautefall, hvor helgen skulle tilbringes. Bussen kjørte fra parkeringa i Kjose i 17-tida, og etter et lite stopp i Drangedal, kom vi frem til et litt mer snøfylt landskap enn der vi kom fra. Medlemmene ble fordelt i leiligheter og installerte seg på soverommene før hamburgere ble servert til middag. Resten av kvelden ble brukt til spilling, prat og klargjøring av skiutstyr til lørdagen.

Lørdag morgen kom alle seg opp i 8-tida, og da var det om å gjøre å få frokosten på bordet, sånn at alle skulle ha nok energi til å stå timevis i slalåmbakkene. Etter at frokosten var inntatt og ryddet vekk igjen, kledde alle på seg klær og annet utstyr. Alle var gira på å komme seg ut fortest mulig, så når klokka slo 09:45, spaserte alle som en bort til skisenteret for å få med seg noen viktige beskjeder og heiskort.

Frem til klokka 12:30 fløy medlemmene over alle hauger, men da møttes alle på Rytterspranget for å spise lunsj. Vi fikk servert pizza og brus i god Kjose 4H-ånd, og etter litt venting og fellesbilde var det bare å kaste seg rundt og kjøre videre.

16:00 stengte heisene, og de som ikke hadde gått tilbake til leilighetene før, var nødt til å gjøre det da. Etter en varm dusj var det deilig å slappe av litt før middagen måtte forberedes. Denne kvelden stod taco på menyen, og i 18-18:30-tida var den servert. Det smakte godt med mat etter en aktiv dag, men alle var litt slitne, og mange benyttet fritiden mellom middag og fellesaktiviteter til å skvise seg sammen i sofaen med litt brus og godteri.

Som fellesaktiviteter var det først duket for en quiz, hvor resultatet ble delt 1. plass mellom de voksne og det ene medlemslaget. Etterpå gikk turen ut i kulda hvor det ble lekt Norwegian kamasutra og et par andre leker. Resten av kvelden stod til fri disposisjon for medlemmene, men da klokka slo 01:00 skulle det være ro.

Søndag fikk vi sove litt lenger, og frokosten gikk litt roligere for seg. Alle rom måtte pakkes og ryddes ut av, før det måtte støvsuges. Alt sammen gikk unna i en fei, og da klokka bikka 12:30, kjørte en fullpakka buss fra Gautefall med en gjeng slitne men fornøyde medlemmer.

Etter et stopp på Stokkebakken på veien hjem, hvor det var muligheter for å kjøpe seg litt mat og annen snacks, var vi trygt tilbake igjen i Kjose, hvor foreldrene stod og venta.

Takk for turen!