951 69 248

post@kjose4h.no

Ø’gårn 2015

Fredag 7. august møtte 22 medlemmer opp i Sandvika i Kjose, pakket og klare for den årlige Ø’gårn-turen på sensommeren. Sjekta ble fylt opp og turen ut var fylt med sommerminner og latter. Etter å ha satt opp telt og lavvoer, var det til for bading og kortspill før grillene ble fyrt opp. Utover kvelden ble tiden brukt til mer kortspill, litt volleyball, musikk, bål i bålpanna og forfriskende kveldsbad.

Lørdag morgen våknet vi opp til tidenes sommervær, og for en av de første gangene i sommer kunne vi spise frokost med sola steikende i ryggen. Formiddagen ble selvfølgelig brukt til soling og bading, men også samarbeidsoppgaver. Ballonglek, terningstafett, popstjerner, livvakter og masse mer – ikke minst volleyball-turnering! Utfordringene var mange, men med litt lunsj og pauser underveis, ble alt til slutt fullført med stil. Timene gikk, og de aller fleste benyttet ettermiddagen til å skaffe seg litt brunfarge eller avkjøle seg i Farris. Andre hadde tatt med seg fiskeutstyr og stod plassert på brygga i timevis i håp om å få napp. Da kvelden nærmet seg ble grillene igjen fyrt opp, og ivrige medlemmer stod i kø for å få grillet maten sin. Resten av kvelden gikk med til godteri-spising, kortspill, bål, hygge og prat.

Søndag morgen våknet vi opp til overskyet vær, og det ble en liten nedtur fra gårsdagen. Allikevel ble frokosten spist ute i fellesskap, alle litt trøtte etter lørdagens aktiviteter. Da frokosten var spist opp, begynte medlemmene å pakke sammen sakene sine, før teltene og lavvoene ble tatt ned. Alt ble pakket sammen og båret til bagasjebåtene. Etterpå ble alt søppel på plassen plukket opp og kastet, og alle skrev navnet sitt i hytteboka før vi sa takk for turen med 4H-løftet og gnisten.