951 69 248

post@kjose4h.no

Gautefall 2015

Fredag 13. februar satte 25 turklare medlemmer, alumner og klubbrådgivere seg på bussen, klare for årets Gautefalltur. Klokka 17:00 kjørte bussen fra kirkeparkeringa i Kjose, og etter et lite stopp i Drangedal ankom vi leilighetene våre i 19:30-tida. I løpet av kvelden fikk alle sammen funnet seg til rette i sine leiligheter, hamburgere ble spist og skiutstyr til morgendagen ble funnet fram.

Lørdag morgen ble alle vekket klokka 08:00 for å spise frokost og klargjøre seg for bakken. I 10-11:30-tida ble heiskortene delt ut, og man kunne sette i gang å kjøre i de bakkene man hadde lyst til. Klokka 13:00 samlet alle seg på Rytterspranget for å innta lunsj. Det ble servert pizza og brus, og etter hvert som man var forsynt kunne man ut å stå i bakken igjen, før man kunne dra tilbake til leilighetene når man hadde lyst. Lørdag kveld gikk med til taco- og kakespising, felles aktiviteter både inne og ute og ikke minst kortspill.

Søndag var det vekking klokka 09:00, før frokosten ble servert litt senere. Formiddagen gikk for det meste med til pakking og vasking, men det ble også tid til litt TV-titting. 13:30 kjørte bussen fra Gautefall, og etter et kort stopp på Stokkebakken var vi trygt tilbake i Kjose, hvor foreldre stod og ventet.