951 69 248

post@kjose4h.no

Årsmøte 10.11.15

Tirsdag 10. november var det årsmøte i peisestua på Eikvang. Årsberetning fra året som hadde gått ble lest opp, og det samme ble gjort med regnskapet. Det skulle velges nye medlemmer til nestleder, sekretær og styremedlemmer, og valgkomiteens forslag var følgende; Sivert som nestleder, Celine som sekretær og Synne og Helle som styremedlemmer.

Som nestleder stilte i tillegg til Sivert også Natalie, men det var Sivert som fikk flest stemmer og ble valgt.

Som sekretær stilte Celine og Anne Marit til valg, og her var det Anne Marit som ble gjenvalgt.

Som styremedlemmer stilte i tillegg til Synne og Helle, Rune, Helene og Vetle. Den som fikk flest stemmer og ble styremedlem A ble Helle, og styremedlem B ble Vetle.

Klubbrådgivere som ble klappet inn var Ivar-André som klubbrådgiver B og Hans-Georg, Alexander, Petter og Sindre som klubbrådgivere B. Tor Olav ble valgt til å fortsette som alumnrepresentant.

Etter valget ble det servert pizza, brus og kake.

Da møtet gikk mot slutten ble fylkets årsplan for 2016 presentert, og det var rom for spørsmål. Vi fikk også tre nye medlemmer, to aspiranter og en junior.
Møtet ble avsluttet med 4H-løftet og gnisten, men en litt grundigere gjennomgang enn vanlig for at de nye medlemmene skulle få lære seg hvordan det skal gjøres.