951 69 248

post@kjose4h.no

Gautefall 2013

Fredag 8.2.2013 var det tid for den årlige turen til Gautefall. Det møtte opp 26 spente 4H ere på parkeringa ved Kjose kirke, som var klare for tur. Bussen kjørte litt over 17:00. På veien opp var det et lite stopp i Drangedal før vi kjørte videre mot Gautefall. Vi ankom leilighetene rundt klokka 19:30. Vi pakket oss inn i leilighetene, og spiste hamburgere og chips. Resten av kvelden gikk med til å kose seg i leilighetene.

Lørdagen begynte ganske rolig. Klokka 10:00 var det tid for å gå ut i bakken. Når klokka nærmet seg 12:30 var det lunsj på Rytterspranget. Her spiste vi pizza og alle fikk en brus hver. Etter dette kunne de som ville gå til bake til leilighetene, men det var mange som ville være i bakken. Bakken stengte klokka fem, så da måtte alle tilbake til leilighetene. Til middag var det taco. Litt utpå kvelden hadde vi aktiviteter i en av leilighetene, der hadde Markus laget en liten quiz. Når quizen var besvart gikk vi en tur til parkeringsplassen i bunnen av bakken og hadde noen aktiviteter der. Så gikk vi tilbake til leilighetene og koste oss der resten av kvelden.

Søndagen var det vekking ca. klokka 08:30. Da var det frokost og pakking som stod for tur. Bussen kom klokka 12:00. Vi pakket inn i bussen, og begynte på hjemover turen. Vi hadde et lite stopp på Stokkebakken, før vi ankom parkeringa ved Kjose kirke rundt klokka 14.00.

Login