951 69 248

post@kjose4h.no

Gautefall 2012

Fredag 10.2.2012 var det tid for den årlige turen til Gautefall. Det møtte opp 32 spente 4H ere på parkeringa ved kjose kirke, rundt klokka 17:00. På veien opp var det et lite stopp i Drangedal før vi kjørte videre mot gautefall. Vi ankom leilighetene rundt klokka 19:30. Så pakket vi oss inn i leilighetene, og spiste hamburgere. Resten av kvelden gikk med på å kose seg i leilighetene.

Lørdagen begynte ganske rolig. Klokka 10:00 var det tid for å gå ut i bakken. Når klokka nærmet seg 12:00 var det lunsj på Rytterspranget. Her ble det servert kanda toast og solrik. Etter dette kunne de som ville gå til bake til leilighetene, men det var mange som ville være i bakken. Bakken stengte klokka fem, så da måtte alle tilbake til leilighetene. Til middag var det taco. Litt utpå kvelden gikk vi til gymsalen, der hadde Tor Arne og Ole Jørgen hadde sin klubb aktivitet. Det var fotball, her ble vi delt inn i fire ulike lag. Etter dette var det en liten quiz. Så var det meningen at vi skulle i baren, men her var det blitt gjort noen endringer, den hadde blitt mye mindre så her var det ikke plass til oss. Da gikk vi tilbake til leilighetene og koste oss der resten av kvelden.

Søndagen var det vekking klokka 09:00, så var det frokost og pakking som stod for tur. Bussen kom klokka 12:00. Vi pakket inn i bussen, og begynte på hjemover turen. Vi hadde et lite stopp på Stokkebakken, før vi ankom parkeringa ved kjose kirke rundt klokka 14.30.